Bästa grillkvällen hos vänner

Gokväll, tittar in sent men det har varit så varmt att jag inte orkat blogga förrän nu. Ligger i sängen med vidöppna fönster och fläktar på högsta drag. Jag har väääldigt svårt att sova om det är för varmt så nu kör jag på så det blir så svalt som möjligt. Mathilda klagade också nyss sa att hon skulle lägga en kall blöt handduk på pannan…kanske kan funka så hon blir lite nerkyld. Jag bruka spola kallt vatten på handledernas insida då känns det som man blir kall i hela kroppen.

DSC07005

Nåja, igår var vi hos våra vänner i skärgården och grillade. Det var så gott, grillade grönsaker, sallad, såser och gott bröd.

DSC07001.JPG

DSC07007.JPG

Det bästa var nog kryddsmöret, Bettans eget hemlagade, till den bakade potatisen, säger bara OMG. Jag ska lägga ut receptet sedan för detta måste ni bara göra!

DSC07015.JPGDSC07013.JPG

De bor så fantastiskt vackert precis vid havet, tyst, lugnt och rofyllt. För att inte tala om utsikten man får nypa sig i armen.

DSC07018.JPGDSC07039.JPG

Vilda diskussioner som vanligt och det gillar ju jag. Jag vill att man ska säga sin åsikt och att utifrån detta pratar och lyssnar. Det är sånt jag gillar, höra andra säga sitt och sedan behöver man inte tycka lika.

DSC07028.JPG

Så läckert! Efterrätt nere vid bryggan, svenska jordgubbar men ekologisk vaniljglass och en liten chokladbit. MUMS!

DSC07032.JPGDSC07050.JPGDSC07063.JPGBlev sent men kvällen var så skön, vi hade så trevligt och väldigt mycket att prata om! Nej nu är det dags att knoppa in tror jag bestämt, i morgon väntar en ny dag med morgonträning,  jobb och kiropraktorbesök. See you!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.