Shopping in Cannes

Godkväll på er! Blev ett vääääldigt sent inlägg men vi har smörjt kråset på Carlton ikväll och kom inte hem förrän nu…hjälp klockan är nästan 23, haha! Det är så länge en kvinna som jag orkar med! Dagen har gått i ett så fler inlägg kommer senare om allt vi haft för oss här. Hur som helst igår var det in och ut i affärer b la, ja här finns det en hel del att besöka. Emellan varven tog vi oss välbehövlig latte paus på mitt favoritställe Ladurée, finns i New York också. Skulle luncha där när vi var i NYC senast men det var smockat och inte ett bord ledigt. DSC06680

God latte, men drack godare på beachcluben igår, macaronsen däremot, yummy! Vi tog dessa smaker och delade på; citron, choklad, pistage och salted caramel. Chokladen nej, de andra jaaaaa! Salted caramel var godast tyckte vi båda.

DSC06651.JPGDSC06652.JPGDSC06655DSC06657.JPGDSC06662.JPGDSC06670.JPGDSC06673.JPGDSC06671.JPGDSC06653DSC06650.JPGJag köpte lite smått och gott bl a en gullig liten strandportmonä i strå med en kräfta, ni ska få se den sen. M köpte lite bikinis och en vit jeanskjol. Här är så fint alltså, älskar dessa fina hus med gulliga balkongerna, tänk om man hade en lägenhet här?!! Ibland går jag och fantiserar att jag bor här, jobbar på någon liten kirurgklinik och på fritiden drejar jag och yogar, vore livet va?!

Ha det fint vänner!

 

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.