1:a dagen

Heeej på er! Här kommer en liten inblick i vår, för tillfället njutbara värld! Vi var så trötta igår när vi kom fram att dagen bara gick åt till det mest väsentliga, nämligen, mat, slappa och ta det lugnt. Jag menar det är väl så en semester ska börja tycker jag i alla fall! Nedan är vår privata strand som tillhör hotellet vi bor på, där hängde vi mestadels hela dagen igår.

DSC06582.JPGDSC06585.JPGDSC06587.JPG

Åh vad vi myser! Igår tog vi bara det lugnt, slappade, åt gott och tittade runt lite här i omgivningen där vi bor. Hängde  på beach cluben och satt och pratade.

DSC06596.JPG

Jag tog sallad Nicoise med tonfisk, capris, ansjovis och ägg mmm, M tog en clubsandwich med kyckling. Vi dippade god baguette i en härlig olivolja. Allt var så fräscht och jag unnade mig ett glas kallt rosé till i det ljuvliga vädret.

DSC06609.JPGDSC06634.JPGDSC06606.JPG

Världens godaste cappuccino och en liten kladdkaka vid sidan fick bli dessert, M tog 3 kulor sorbé som var riktigt goda. Sedan spatserade vi tillbaka till hotellet och njöt. Bor helt perfekt nära Croisetten, så bra med allt du behöver nära. DSC06640.JPGVårt hotell, jättefint och mycket trevlig och hjälpsam personal! Hoppas vi ses i morgon igen, tills dess må så gott alla fina läsare!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.