When in Cannes!

 

Japp, vad finns att upptäcka på franska rivieran?! Vi planerar massor av små utflykter och ska suga åt oss så mycket vi bara kan av den tripp till RIVIERAN som väntar nästa vecka. Ska bli så mysigt att komma iväg och få lite miljöombyte. Jag har aldrig varit i Frankrike, jo en gång i Paris, så det ska bli väldigt spännande. Vi har tänkt att bo och ha vår bas i Cannes sedan utgå därifrån. Vi kommer besöka Nice, St Tropez och Monte Carlo. Små andra byar och mysiga små ställen.
5925bc3555cc99bd1b929027911f9042.jpgIMG_7683.JPG

Shopping måste hinnas med naturligtvis. Men att bara strosa omkring, insupa atmosfären, titta på människor och fina byggnader står självklart på listan!

b1330e1d425dae5b20041a29eb23fbbd.jpg

Strand och tid för avkoppling utlovas, det hotell vi bor på har tillhörande privat strand så där kommer vi ligga och mysa. Lyssna på bra musik, läsa, lyssna på podd och njuta. Stad och strand på samma resa känns perfekt då blir det lite av varje. Vi har tänkt gå strandpromenader på morgnarna innan frukost, sedan njuta av långfrukost för att sedan  göra våra upptäckter. Finns det något vi inte får missa så snälla kommentera, vore ju synd att missa liksom!? Nu, Morden i Sandhamn, mitt goda te jag nästan blivit beroende av och eko Järna glass mint/choklasd, yay!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.