Sunny saturday

Hej på er fina vänner! Förlåt mig, lovade skriva till er på bloggy igår men tiden rann iväg! Jag har ju ett arbete till och efteråt träffade jag upp Mattan och hade lite mor och dotter tid på Mall of Scandinavia. Vi åt sushi och shoppade. Egentligen var jag inte på shoppinghumör men hittade i alla fall några små saker som jag ska visa er sedan. Tips om man inte vill trängas bland massa människor; åk en fredagskväll, så lugnt och skönt! Mathilda behövde lite sommarkläder så hon hittade några fina kjolar och byxor samt några toppar. Maken var på herrmiddag i stan så kvällen blev på var sitt håll, viktigt att träffa sina vänner också!

DSC06329.JPG

I morse när jag klev upp så sken solen så varmt och skönt. Har ju ordnat en liten hörna där vi tar morgonkaffet så nu fick det bli hela frukosten här idag, lifestyle de luxe!

DSC06333.JPG

Förra året köpte jag två fina träd, lavendel och rosmarin som spred så härlig ”örtig” doft på altanen. Tog fram dem nu men det är kört, de överlevde icke! Nu har jag tänkt ut en annan liten ”avdelare” som jag ska försöka få Janne att tillverka idag, hoppas han vill…kika in sedan så får ni kanske se den!

DSC06328.JPG

Vårens plantering; vita och blå penséer med murgröna, fräscht och fint!

DSC06336.JPG

DSC06340.JPG

Morgonmys med Mr Morriz, han älskar också solen och morgonhörnan.

DSC06331.JPGNu doftar det nyklippt gräs utifrån, ska kila iväg och ta fram parasollet och åka till Blomsterlandet för att inhandla lite nya krukor och växter till projektet. Vad ska ni hitta på idag? Hoppas ni får en toppendag och njut av det härliga vädret! Hoppas vi ses snart!

KRAM P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.