1:a maj!

Hej på er denna första maj, har haft en skön ledighet men jobbade ju till sent i går så ledig och ledig…ja inte så mycket kanske. Så himla bra dag idag, känns som söndag men det är ju mitt i veckan. Började med att köra dottern till Arlanda sedan hem för ett skönt gympass, bastu efter så klart.

IMG_7533.JPG

Dagens jag, osminkad, inga fransar och helt naturell. Sminkar mig ju inte mycket till vardags annars men ovant att inte ha fransar, gör så mycket för utseendet. Ska vila från det nu ett tag kanske köra något serum eller så bara, någon som kan tipsa? Alternativt bara göra Ellebaana för det har jag aldrig testat.

IMG_7531

Efter gym hade jag bokat helkroppsmassage. Idag tog hon i extra mycket på framsidan av låren. Som jag skrek, det gjorde så ont att jag verkligen undrade om det var något fel på mig. En riktig bengenomkörare och det behövdes kan jag säga, har bokat på några gånger till ganska snart så hon får loss alla knutar.

En annan kul grej som har hänt är att jag anställt vår första medarbetare i företaget. Så bra! Det är min dotter som är diplomerad massör och blivande fysioterapeut. Jippi, ajd AB växer haha om än i liten skara hittills. Känns så bra med Emilia som dels är en mycket proffsig massör. Dessutom en man kan lita på och en riktig arbetsmyra som kunderna älskar. Vill ni boka tid hos henne så inboxa mig! Jag lovar ni kommer inte ångra er, snarare kommer ni bli beroende, haha! Hon är tillgänglig från midsommar. Nu, verandahäng och telefonmöte med arkitekt, spännande!

 

KRAM P

 

 

 

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.