Helgens blandade kompott

Uppe med tuppen idag, ser att regnet öser ner, men gör inget, ingenting alls faktiskt. Tycker det är riktigt mysigt med grått och regn emellanåt, kura in sig, tända ljus och bara vara. Som ett eget litet ”stanna upp” och återhämta sig eller varför inte ett skönt strykepass på gymet med efterföljande bastu, härligt!

Igår var vi lite överallt faktiskt, vårt ”lilla” projekt är i princip färdigplanerat så nu ska det sista detaljerna spikas bara. Puh, ger mig nog snart, annars kan man hålla på och ändra huuuur länge som helst. Kommer inlägg framöver om vad som är på G.

Kalas hann vi med också, min brors killar har fyllt år så vi var där en sväng för firande. På kvällen tog jag en rask promenad för att få frisk luft, blev en konstig promenad. Först blev jag inviterad att hoppa in i en mörkblå Saab av en kille i keps, så watch out för denna om ni eller era barn är ute i trakterna här!!! Informera dem om detta!!! Jag är för gammal för att bli rädd utan blev mest förbannad och tittade honom i ögonen och med mörk, lugn och tydlig röst sa jag : go fuck yourself! OMG inte jag, inte jag alls…men I did it. I ren och skär ilska som kom djupt nerifrån buken sa jag det och jag lovar er, har aldrig sett någon trycka plattan i mattan och gasa iväg så fort någonsin!

img_7504

IMG_7471-2.JPG

img_7515
Samuel och Ville finaste killarna!

Nåja, när jag hämtat mig från den händelsen och gått en bit till då står det en älg och betar 10 meter framför mig. Vad händer, jo den tvärvänder och går till attack emot mig, helt orädd. Jag vänder och springer hela vägen tillbaka där jag nyss gått. Älgen lämnar mig och jag tar mig till villaområdet och sedan ut på en större väg. Vad händer då, jo då stannar en guldfärgad bil på vägen, en kille vevar ner rutan. Men då skrek jag bara ”leave me alone”!!! Visste ju inte vad han ville egentligen, kanske bara fråga om vägen?!?

Vad vill jag säga med detta,? Man vet aldrig vad människor har varit med om eller vad de har i bagaget. Vad de tänker, känner eller vet. Man vet ingenting om människor helt enkelt.

IMG_6923.JPG

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.