Häromkvällen

HEEEJ på er denna disiga onsdag. Hur mår ni? Man klagade ju inte direkt på vädret förra veckan även om många pollenallergiker har det besvärligt denna årstid. Fy vad kämpigt det måste vara. Själv har jag kämpat med halsont som krupit sig upp i bihålorna. Tog mig faktiskt till närakuten en morgon då jag kände att efter två veckors lidande borde det gått över. Kanske jag ändå behövde penicillin? Läkaren konstaterade att jag haft en halsfluss som kroppen jobbat med och nu verkar sprida sig upp. Helst ska man undvika pc så långt det går och låta sitt eget immunförsvar ta hand om infektionen. Hade också en vaxpropp i ena örat, aha inte konstigt att jag gått runt och typ skrikit i ett halvår, haha. Nu mår jag bättre och idag tror jag faktiskt att jag ska ta en sväng till gymet på förmiddagen, börja lite lätt igen och dra i maskinerna, OMG så skönt det ska bli!

IMG_7257.JPG

Häromkvällen var jag och min vän på en middag i stan med lite efterföljande shopping, jag älskar Rituals, dofterna, krämerna ja allt! Det jag använder just nu är; bodyscrub, handkrämen och läppglansen.

IMG_7275.JPG

Det jag önskar mig nu är doftspridare till badrummen hemma. Finns så många fina dofter och känns lite mysigt att få ha i badrummet!

IMG_7343.jpg

Just i denna bild bestämde jag, där och då, ”thursdays with friends”. Att två gånger i månaden på torsdagar gå ut med min vän på middag med lite efterföljande stros på stan. Hur mysigt!? Bestämmer man inte blir inget av, så enkelt är det. Så från och med nu är det ”TWF” som gäller. Längtar redan till nästa gång! Häng med på min blogg så får du se vart vi hamnar nästa gång. Ha nu en härlig onsdag!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.