TipTapp I love U!

Innehåller adlinks

Hej i solen och värmen! Hoppas att ni har det skönt var ni än befinner er. WOW så fint väder helt underbart! Är fortfarande inte riktigt frisk så jag tar det lite lugnt idag också. Tänkt att ta tag i vårt garage, rensa ut, städa och fixa. Jag började i morse att gå igenom men gav upp efter ett tag. Vilket arbete, hur mycket saker som helst. Man måste rensa varje år annars blir det bara too much alltså!!!

Fick nys om tiptapp. Har du återvinning, bråte och saker som du vill bli av med så kan du få hjälp. Med några enkla knapptryck kommer någon och hämtar det du vill få bortfört. Kvickt, lätt och du slipper göra det själv! Man bestämmer själv hur mycket man vill betala för hjälpen. Sedan betalar man enkelt i appen efter att du fått hjälp. Hur bra som helst, och smidigt! Inga mer resor till tippen för min del, aldrig i livet! Klicka på länken nedan för mer info

https://advrl.com/585/68060/s

DSC06273

DSC06293.jpg

DSC06295.jpg

DSC06277.JPG

Alltså signa upp er! Det bästa jag gjort ever, rensa både i garaget och i huvudet, sparar tid och kraft! Sedan är det ju bra om man t ex inte har tillgång till bil och släp. Vips så fixar tiptapp! Nu tänker jag njuta av ett glas vitt i solen istället för tippen, aaahhh! Ha en mysig dag alla!

https://advrl.com/585/68060/s

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.