Lill lördag hela dagen!

Varför inte byta ut en vanligt veckodag till en helgdag? Precis vad jag gjorde med en kär väninna. Vi hade mycket att ta igen efter att hon varit ute i världen och rest i flera månader, var så roligt att få höra om hennes äventyr. Wow vilken grej de gjort, tagit ledigt 3 månader och bara upplevt olika länder, kulturer, människor, fått nya värderingar och livsupplevelser. En sådan resa vill jag också göra någon gång i livet!

IMG_6897.jpg

Vi hade bord på nyöppnade Eataly kl 12 och det var fullt med folk och kö så det var tur vi bokat innan. Love italian food! Eataly finns ju i New York också men aldrig varit där. Får bli till våren helt enkelt! Eataly ligger i en gammal biograf och är så coolt omgjord. 3000 kvm i två våningar som innehåller flera restauranger och butiker med italienska delikatesser.

IMG_6899

img_6907

Fina Bettan och jag. Vi har känt varandra i 40 år!

IMG_6905

Vi hade tur och fick bord på första parkett, kul att bara göra något spontant såhär en vanlig vardag. Bredvid oss satt ett par pensionärer som verkade varit vänner länge. Två män som tyckte det var kul att prata lite med oss och jag tyckte det var lite mysigt att se hur de umgicks och hade trevligt. Pensionärslivet kanske inte är så dumt ändå, så se till att ha många fina vänner omkring dig!

 

IMG_6911

Dreglade lite över den här hyllan med olika chokladsorter. Men det fanns massa annat, allt från fina olivoljor till olika roliga pastasorter, pesto, charkdisk mm. Kul!

IMG_6896

By the way, fått förfrågan om jag inte kan ha lite mer om bilar, motorer och oljor och sånt i min blogg. Visst kan jag det, älskar fina bilar så det kommer. Ni kan ju gissa om det var från en man, haha! Men fortsätt läsa ni män för ni gillar väl också god mat, fina viner, resor och restaurangtips;)! So, I will keep up the good work here.

Nu, yogapass, en kopp te och boken Störst av allt med Malin Persson Giolito, spänning på hög nivå!

KRAM

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.