Tisdag och äta ute

Nyss hemkommen från en myskväll med min yngsta dotter. Lite mor och dottertid behövs nu och då spelar det ingen roll att det är tisdag och mitt i veckan. Eftersom Janne var borta med jobbet passade vi på att gå på stan en sväng, äta ute på restaurang bara vi två och prata. Blev Berns Asiatiska, Mathilda valde och hon bara älskar asiatisk mat så vad passade bättre?

img_6407

img_6410

Så läckert härinne!

img_6411.jpg

Lite plock till att börja med och att dela på här ångkokta edamamebönor med japanskt flingsalt, supergott och nyttigt samt Misusoppa, gott att värma sig med denna iskalla kväll, brrr.

img_6412.jpg

Spicy tuna roll, tonfisk, chilli majonäs, avocado som bara smälte i munnen. Efter det tog vi vegetariska vårrullar (min absoluta favorit) och laxsashimi som också var otroligt god.  Även här delade vi på rätterna, så bra tycker jag!

img_6413.jpg

Mumsfilibabba, avslutade med en kokoskula, är man kokoslover som jag så måste man ta Snowball. Den var magisk! Kokosparfait, ananas, mynta & lime, väldigt fräscht.

Lite från gårdagskvällen såhär mitt i veckan, gäller att unna sig ibland, life is short! Imorgon blir det gymmet och lite annat som hör hälsa till…ses!

KRAM

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.