Lördagsmys

Gokväll alla! Hur har ni det? Här är det bara bra, middagsbestyren är i full gång, ikväll blir det Biff Rydberg. En jättegod rätt men då jag inte äter kött får jag med kyckling istället. Dagen idag har innehållit lite av varje. Hade en stor tvätt att ta tag i från resan samt lite annat plock att fixa med. Har också hunnit med lite ”omhändertagande” av mig själv i form av stavgång 45 min, core träning och yoga, så härligt! Stretchade ut musklerna efteråt också och man börjar verkligen känna att man är mycket mer stel nu än tidigare. Tror ändå att det är viktigt att stretcha för att bibehålla rörlighet och komma undan ryggont och andra krämpor som kommer med åldern, så glöm inte det! Avlutade det hela med en halvtimma på spikmattan, hjälp så skönt!!!

På eftermiddagen tog jag tag i mitt torra solblekta hår, la en hårinpackning som fick sitta i länge. Passade på att färga ögonbrynen också när jag ändå höll på. Mycket kan man göra hemma, men ibland är det skönt när andra fixar. Har bokat ansiktsbehandling med c-vitamin boost snart, ska bli spännande, jag håller er informerade om resultatet senare såklart!

DSC05323.JPG
Om ni tycker om Chardonnay så missa inte detta vin! Provsmakade ett glas igår och blev så positivt överraskad! Jättegott & inte jättedyrt!

DSC05324.JPGAv en mycket kunnig man på NK (ostdisken) fick jag reda på att till ost ska man faktiskt dricka vitt vin. Här är en bit Gorgonzola och en bit Cambozola, dessa passade utmärkt till vinet. Mysigt att sitta vid köksön och mumsa på medan kocken lagar middag (erbjuder min hjälp med får inte).

DSC05326.JPG

DSC05327.JPGEtt himla hackande…

DSC05329.JPG

DSC05334.JPG

Trevlig lördagskväll och titta gärna in snart igen, blir så glad!

KRAM

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.