Sista dagen!

Så kom Mexico resan till sitt slut. Det har varit så otroligt skönt att få komma bort till sol och värme, det har varit välbehövligt må jag säga! Nu planerar vi nästa resa, man får lite blodad tand! DSC05160.JPGMexico är ett speciellt land, maten, människorna och de fantastiska stränderna tycker jag  väldigt mycket om. Folket här ser nästan på dig när du vill något och vad du vill innan du ens bett om det, de är otroligt försigkomna, lyhörda, hjälpsamma och glada. Vi kommer definitivt att åka hit igen, fast till ett annat ställe så vi får upptäcka ännu mer.DSC05198Vi har haft toppenväder, 30 grader varmt varje dag, någon dag mulet någon dag regn men det var så lite så det gjorde ingenting. Om du vill åka hit så planera långt innan vilka hotell som verkar intressanta och mysiga för det finns så många och de flesta håller bra standard sägs det. För oss blev denna resa lite spontan (gjorde bokningen typ 1 vecka innan vi for och fanns inte så mycket ledigt kvar, speciellt inte över jul och nyår så klart).

Titta på bilder på hotellen samt hur de ligger placerade, helst nära/på beachen. Läs också recensioner och på tripadvisor där får man mycket information. Just vårt hotell tycker jag inte höll vad som lovades på booking.com, där det framgick att det skulle vara 5 stjärningt. Jag skulle säga 3-4, då det var lite slitet och inte så lyxigt som bilderna visade. Men gällande service, mat och städning ger vi det 5.DSC05221.JPG

Jättefina sandstränder…

DSC05228.JPG…vita, lena, kalla (ja, sanden som man gick på var kall! Jätteskönt!).DSC05216.JPGStrand schack, lite arbete för hjärnan mellan varven är aldrig fel!

 

Här har vi idag plockat undan lite julsaker samt städat upp och fixat. Imorgon börjar arbetsveckan igen, men innan det ska vi njuta av resten av söndagen med en god pastamiddag med ett glas rött och titta på 4:de säsongen av Bron, så spännande!

Hoppas er vecka blir toppen!

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.