Vad är egentligen lyxvara nuförtiden??

På bilden ser ni en bok i min hand, det är The Trump Card av Ivanka Trump. Har kommit halvvägs, lite kul att läsa och se hur hon beskriver sin uppväxt till två så kända föräldrar samt hennes egen framgångsresa. Lite lustigt att jag läser den här boken just nu när Janne precis säger att Ivanka ska ha ingått ett avtal med sin man, att sikta på att bli USA:s första kvinnliga president, och det redan till nästa val! Jag säger inte att hon kommer att lyckas, men att hon kommer försöka, det betvivlar jag inte efter det jag läst om henne! (Hey, you can´t blame a girl for trying!)

DSC05266.JPG

Hej svejs! Ni kanske undrar lite vad vi sysslar med på dagarna här i Mexico. Jo det ska jag tala om; ingenting! Herregud, hur kan tiden gå så fort utan att man gör ett enda dugg?? Ja, förutom det basala som att äta och sova så gör vi inte mycket annat. Läser förstås, tränar när lusten faller på och flanerar runt och bara är. Det är nästan lyxvara nuförtiden, att inte ha något att göra, haha! Jo, förresten jag tränar lite på att tala spanska med mexikanarna här. Jag kan mest fraser och så men får ju hjälp på traven när jag tvingas prata. De tycker det är jättekul att jag försöker tala deras språk med dem och förväntar sig att jag ska säga på spanska nu. Roligt tycker jag, kan faktiskt tänka mig gå språkkurs till våren. Vilken bra grej att lära sig spanska flytande!

DSC05255.JPG

DSC05244.JPG

En häng-vid-poolen-dag idag! Här råder det verkligen ingen brist på mat, restauranger i vartenda hörn och servicen är tipptopp! Fräscha drinkar, juicer (alltid färskpressade med naturliga råvaror) mat full av goda smaker och det mesta man önskar finns på menyn.

DSC05246.JPGBikini LindexDSC05264.JPG

DSC05256.JPG

Ha det fint och ta hand om er därute!

KRAM

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.