Boktips!

Läser som en tok härnere. Plöjer den ena boken efter den andra. Finns det någon bättre avkoppling egentligen? Jag läser alltid pappersböcker, måste känna känslan av att hålla i en bok och läsa en text by my self, det känns rätt för mig. Sedan vill jag vara koncentrerad på en sak, tänker mig att t ex lyssna på ljudbok lätt kan leda till att man pysslar med annat samtidigt.  Gillar också att ha kvar mina böcker, ställa upp i en bokhylla och gå och titta där ibland och ta fram vad jag är sugen att läsa. Läser aldrig en bok fler än en gång förutom mina psykologiböcker och vissa andra mer faktaböcker, men ändå kul att ha som ett litet bibliotek hemma.

DSC05170.JPGdsc05171.jpgdsc05164-e1514857533374.jpgFinns så himla mycket bra böcker att jag skulle kunna ligga och läsa dagarna i ända om jag fick. Lärorikt är det också, jag läser mycket psykologilitteratur. På bilden ser ni boken Den högkänsliga människan skriven av Elaine N. Aron. Hon är en amerikansk forskare och psykolog som skriver väldigt bra om personlighetstypen. Det är bra att lära sig om hur andra människor fungerar men även hur man själv tänker och varför i vissa avseenden. Håller dessutom på med en annan mycket spännande bok inom samma genre kan man säga. Omgiven av idioter av Thomas Eriksson. Den tar upp det här med olika personlighetstyper och hur vi kommunicerar med varandra, väldigt lärorik!

DSC05174.JPGMed i väskan finns också kriminalromaner, det är bland det bästa jag vet! Mina favoritförfattare är bl a Henning Mankell, Leif GW Persson och Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho-Ahndoril som skriver under pseudonymen Lars Kepler. En annan riktigt spännande bok är Märkta för livet skriven av en för mig okänd författare som heter Emelie Schepp. Detta är hennes debutthriller och den är så bra att man knappt släpper den när man börjat läsa.DSC05175.JPG

Anders Hansen bok Hjärnstark är min nästa bok att läsa, den handlar om hur man genom motion och träning stärker sin hjärna. Anders Hansen är läkare, psykiatriker, civilekonom och författare. Jag har varit på några av hans föreläsningar och de är verkligen att rekommendera!

You can´t  judge a book by its cover!

KRAM

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.