Magiska Mexico

Till slut kom vi fram till Yucatán halvön och Playa Del Carmen, puh! Efter en lång och strulig resa (ska berätta senare) är vi äntligen på plats i Mexico. Vi bor på ett avslappnat ekologiskt hotell lite utanför PDC och här är som en enda stor djungel. Massor av grönska och till och med regnskog, jättecoolt. Här svänger sig apor bland träden och små vitnosade näsbjörnar  tassar runt omkring oss. Känns lite läckert att vara så nära vilda djur och exotisk natur.

Vi äter fantastisk mat, allt är väldigt fräscht och smakar mycket. Sängarna vi sover i är to die for, aldrig sovit så skönt. Det är ekologiska lyxiga lakan som (låter kanske konstigt) gör en lugn och harmonisk. Så här finns inget att klaga på! DSC04933.JPGDSC04939.JPGDagarna går fast vi nästan inte gör någonting…DSC04909.JPGFörsöker fota en flygande pelikan som man ser då och då, så häftigt!DSC04948Vi äter massa god frukt och njuter av råpressade juicer. Min favorit just nu är heter Spa Life och består av ananas, äpple, spenat, selleri och citron, riktig vitaminshot! DSC04937.JPGMin make, det första han gjorde var att ta en timmas massage på beachen vilket han gjorde helt rätt i.DSC04947.JPGVi har hittills bara tagit det lugnt och försöker komma ner i varv. Läser kriminalromaner  och lite annat smått och gott. Riktigt skön avkoppling!DSC04936.JPGDSC04934.JPG

Här på resortet finns en del för familjer med barn. Dessutom finns adults only, där bor vi. Så det finns att göra för alla om man så önskar. Aktiviteter som paragliding, vattenscoter, snorkling, dykning, gym, yoga, spa ja you name it! Ev ska vi försöka ta oss ut till ön Cozumel som ska vara helt underbar. Man kan cykla runt ön och utforska. Där ska också finnas fantastiskt korallrev om man gillar att dyka. Nu dinner time så bäst att hoppa in i duschen och göra sig klar, so turn off the light and turn on the life!

KRAM

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

En tanke på “Magiska Mexico”

  1. Åh, vad det där ser härligt ut. Där vill jag också vara! Men nope. Här ligger jag med fotpjäxa på en hög kuddar i soffan. Passa på och njut. När du kommer hem är det dags för den där Capresen 🙂 Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.