Beslut & ångest!

Gokväll alla läsare! Hoppas allt är bra. Idag är en dag med många funderingar, ska man ta det där stora beslutet eller ej?? Ångest de luxe!!! Jag tänker så här; så länge man inte gör något som är skadligt för sig själv eller någon annan så kan man ta ett beslut om magkänslan är rätt. Många gånger går man och funderar och funderar och VILL men VÅGAR inte. Sedan tar man beslutet, inte efter magkänslan, som ofta är det rätta, nej man väljer den andra vägen som framöver visar sig vara helt fel. Ångesten kommer som ett brev på posten och så får man börja om och städa…hur jobbigt??

Jag har gjort så många felval i livet så ni anar inte! Detta endast p g a att jag inte följde min magkänsla, inte vågade lita på min inre röst, min intuition och det som visade mig den rätta vägen. Är man en person som jag, som ofta övertänker allt så gör det ju inte saken lättare heller…Nej här gäller det att ställa om sitt tankesätt. Hitta balansen mellan att övertänka och stänga av som vissa gör, inte heller bra!

Hitta en gyllene medelväg och var trygg i dina beslut. Tala med andra och få små tips hur dom gör. Jag har varit lyhörd och lärt mig av två personer. En i min närhet, han tar sina beslut inom 5 sek, det får inte ta mer än 5 sekunder, för man vet egentligen ganska direkt vad man vill. Detta försöker jag anamma, inte helt lätt men t ex om vi är på restaurang; jag kan sitta och vela och fundera vad jag ska beställa, fråga servitören osv osv…nej nu försöker jag bestämma och bestämma mig inom 5 sek och det brukar bli så bra och är väldigt skönt för mitt psyke också!

DSC04292
..eller vad säger du Morriz?

En kollega använder sig ofta av väl underbyggda argument och beslut, har man det från scratch så är beslutet mycket enklare att ta eller framföra till andra. Försöker tänka lite mer så och då känner man en större trygghet i sitt beslut och då blir det med säkerhet rätt också.

DSC04485.JPG

Ikväll blir det lugn-och-ro te som jag fått av en väninna, mörk choklad, physalis och Billions på Netflix! Kram på er!

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.